Участници в Игра на волята“ Валентин Минчев и Елия  се

...
Участници в Игра на волята“ Валентин Минчев и Елия  се
Коментари Харесай

Участници в „Игра на волята“ се сгодиха в Египет (Снимки)

Участници в „ Игра на волята “ Валентин Минчев и Елия  се сгодиха в Египет в деня на нейния рожден ден.  „ Валери беше скрил пръстена в куфара ни “, разкри русокосото момиче.

  Оказа се, че Валентин се е подготвял за сантименталното предложение цели два месеца.

Преди да стигне до плажа в екзотичния курорт Шарм Ел Шейх, Египет, тя трябвало да реши пъзел игра, почтена за „ Играта на волята “.

Участници в „ Игра на волята “ се сгодиха – предлагането

Елия: През деня (също и мой рожден ден) Валентин беше подготвил игра със загадки, които трябваше да съберат код и отворят писмо. Намирах числата из целия ризорт и отворих писмото, на което пишеше час и място. Идея си нямах къде отивам.

Валентин: Часът настъпи. Слязох на плажа няколко минути преди да доведат Елия с алена лента на очите. Досега единствено си бях представял по какъв начин ще наподобява ситуацията, като бях гледал сходни клипове. Чак когато застанах пред огромното алено сърце държейки пръстена осъзнах, че всичко се случва.

Елия: Вързани очи, сантиментална музика, полъхът напразно и шумът на морето. Води ме мъж, държи ръката ми по стъпалата. Вървя със затворени очи към плажа, събувам токчетата и стъпвам по пясъка.

Валентин: Видях по какъв начин Елия идва към мен, без да подозира какво ще се случи след броени секунди. Всичко друго към този момент е история… “, споделя цялата история за специфичния ден Валентин.

 

Щастливата  годиница описа по-късно:

„ Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, да вземем за пример във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но тъкмо за почивката ни в Египет минимум допусках. По принцип, каквито и изненади да прави постоянно го пипвам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз постоянно имам предусещане какво ще е, а и той от време на време самичък се издава. Но този път по никакъв метод не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана “.

Вижте още забавни тематики:

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР